Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žádný ku*vy v týmu! Problémový slovenský fotbalista hraje v klipu zlého českého rappera

Autor: pv

Oba nejsou zrovna svatoušci a možná i proto si skvěle rozumějí. Slovenský fotbalový reprezentant Vladimír Weiss byl hlavní postavou v klipu českého rappera Ektora. Natáčelo se v exotickém Kataru, kde útočník hraje za klub Al Gharafy. Text songu je pořádně vulgární.

Weiss měl loni na Slovensku průšvih, když údajně opilý řídil svůj luxusní vůz, ve kterém vezl dalších deset lidí! Stále se řeší, jestli bude nakonec zproštěn obvinění nebo naopak půjde k soudu.

Kontroverzní postavičkou je i český rapper Ektor. Pěstí udeřil fanouška během svého koncertu.  V minulosti už dvakrát napadl i ženy a jedné z nich dokonce zlomil čelist. Za to dostal v listopadu 2015 podmíněný trest na jeden rok s odkladem na 36 měsíců.

Agresivní umělec si ale rappuje dál. Společně s Weissem natočil klip k songu Status. V katarském hlavním městě Dauhá točili v luxusním prostředí i na poušti.

Text obsahuje hodně vulgárních výrazů jako je například věta "žádný ku*vy v týmu" nebo "neumím promíjet těm m*dkám, co mi pořád lezou do cesty…" Weiss má k rapperům hodně blízko. Před ME ve fotbale natáčel klip s krajanem Majkem Spiritem a loni se zúčastnil křtu a koncertu hudebníka Rytmuse .

Weiss (vlevo) s rapperem Ektorem, který mlátí ženy
Weiss (vlevo) s rapperem Ektorem, který mlátí ženy