Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Mlátil ji, až z ní crčela krev! Hvězdný triatlonista napadl svou krásnou ženu

Autor: ija

Ruský triatlonista Roman Paramonov (36) to pořádně přehnal, když napadl svou bývalou ženu, známou cyklistku Naděždu Semeňukovou (34), se kterou má tři děti. Zlomil jí nos a způsobil otřes mozku, navíc před očima jejich syna. V přímém televizním přenosu se pak kál a přišel s obrovskou kyticí. Ale neuspěl, Semeňuková s ním už nechce mluvit. Navíc Paramonova vyšetřuje policie. 

Na sociálních sítích se objevilo video, na němž Semeňuková leží otřesená na zemi se zakrvácenou tváří. Zveřejnila ho její manažerka a kamarádka Natalia Strombachová.

„Naďa právě trénovala na běžecké dráze, on k ní přiběhl a zčistajasna ji praštil do tváře tak, že se dlouho nemohla postavit na nohy, z obličeje jí crčela krev,“ popsala Strombachová, která nebyla jedinou svědkyní odporného činu.

Všechno viděl i syn Semeňukové a Paramonova. Zraněnou odvezla záchranka se zlomeným nosem, otřesem mozku a četnými modřinami a tržnými ranami.

Cyklistka Naděžda Semeňuková poté, co jí bývalý manžel Roman Paramonov zlomil nos.
Cyklistka Naděžda Semeňuková poté, co jí bývalý manžel Roman Paramonov zlomil nos.

Nestalo se to ovšem zdaleka poprvé, co hvězdný triatlonista vztáhl na svou ženu ruku. „Trápil mě fyzicky i psychicky. Zavřel mě v bytě, vzal mi klíče, doklad i peníze. Když jsem požádala o rozvod, bylo to ještě horší. Dvakrát mě napadl i poté, co nás rozvedli,“ líčila Semeňuková v televizním interview.

„Bil ji hůř než zvíře,“ potvrdila Strombachová. Podle ní se Paramonov nedokáže vyrovnat s tím, že si bývalá manželka našla nového přítele, ruská média informují i o tom, že příčinou sporů je i výživné na děti.

Události řešila ruská policie. Mezinárodní vedení triatlonových soutěží Paramonova distancovalo.