Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Legendární činovník Ivan Horník o penaltě v Edenu: Ta byla přísná!

Autor: nem

Za svoji funkcionářskou kariéru viděl snad víc penalt než numizmatik mincí. Legendární činovník Ivan Horník (65) okomentoval pro Blesk tu z nedělního derby Slavia – Sparta (1:1). A jak jinak než,…

Vyčuraný slávista »aviatik« Mingazov si naskočil na humpolácky bránícího sparťana Karavajeva a sudí Franěk ukázal na puntík. V Čechách se bude o třaskavé desítce, kterou v čase 90.+1 proměnil sešívaný snajpr Škoda , mluvit stejně dlouho, jako o bitvě na Bílé hoře.

Jak ji viděl Horník ? „Ta penalta byla přísná,“ použil úsměvně a mimoděk svoji slavnou hlášku, jež po Čtvrtníčkově divadelním kuse: Ivánku, kamaráde, zlidověla.

„Mingiho znám z Jablonce, už tam se mu říkalo letec. Zareagoval na nešťastný pohyb Karavajeva, který vystrčil nohu. Využil toho,“ pověděl Horník. „Byla přísná, problém byl v tom, že byl konec zápasu. Sparta je naštvaná, ale pískat se to dalo. Rozhodčí Franěk to měl těžké. Bylo to derby, je tam spousta různých tlaků a já bych nechtěl být v jeho kůži. Je to také jen člověk,“ uzavřel svůj komentář Ivan Horník, který naposledy dělal sportovního direktora v Peltově Jablonci.

Slavia - Sparta: Mingazov naskočil na Karavajeva, sudí Franěk mylně nařídil penaltu. Škoda srovnal na 1:1
Video se připravuje ...

Legendární činovník Ivan Horník se vyjádřil k penaltě při derby v Edenu: "Ta byla přísná!"
Legendární činovník Ivan Horník se vyjádřil  k penaltě při derby v Edenu: "Ta byla přísná!"

Překvapení v Tiki-Taka! Slávista Šmicer se sparťanům omlouval za penaltu v derby
Video se připravuje ...