Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězdy v gala: Serena s bříškem, Roger s kobrou, Bradyho kráska s holými zády

Autor: ija

Těhotná tenisová hvězda Serena Williamsová (35) si sotva dva týdny poté, co světu oznámila šťastnou novinku, vyrazila do společnosti. A se snoubencem a budoucím otcem Alexisem Ohanianem na nablýskaném galavečeru v New Yorku jen zářili. Na prestižní akci Met Gala, kterou každoročně pořádá šéfredaktorka módního magazínu Vogue Anna Wintourová, se neztratily ani další sportovní hvězdy Roger Federer, Tom Brady nebo Alex Rodríguez v roli nového přítele zpěvačky Jennifer Lopezové.

Serena vyhlížela šťastně a spokojeně ukazovala rostoucí bříško v přiléhavé opulentní róbě zelené barvy, která zdůrazňovala její mateřské křivky.

V páru dorazily i další sportovní hvězdy. Tenisový elegán Roger Federer oblékl v elegantním smokingu s výrazným stříbrným motivem kobry na zádech, jeho manželka Mirka vypadala úchvatně v dlouhé stříbřité róbě.

Roger Federer s manželkou Mirkou zářili na galavečeru v New Yorku.
Roger Federer s manželkou Mirkou zářili na galavečeru v New Yorku.

Na stříbrnou vsadila i topmodelka Gisele Bündchenová, která se nemohla odtrhnout od své drahé polovičky, hvězdy amerického fotbalu Toma Bradyho. Když spolu pózovali, drželi se za ruce, líbali se a házeli po sobě zamilovanými pohledy. Tom přišel ve smokingu v barvě půlnoční modři, Gisele oblékla stříbrné sexy šaty, které mnohé odhalovaly.

Objevila se i zpěvačka Jennifer Lopez . Nejzásadnější ozdobou jejího outfitu byl nový muž po boku, někdejší baseballová hvězda Alex Rodríguez.