Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Žena kouče Sparty Stramaccioniho exkluzivně: Praha? Nemůžu se dočkat!

Autor: ps

Krásných žen není nikdy dost! A Praha bude zase o jednu bohatší. Nový kouč Sparty Andrea Stramaccioni (41) se do české metropole přestěhuje s celou rodinou. Tedy i s půvabnou manželkou Dalilou.

Společně mají dvouletého syna Giulia a teprve před třemi měsíci se jim narodila dcerka Elena. „Už se potřebujeme někde usídlit. A určitě to bude v Itálii,“ plánoval Stramaccioni na konci loňského roku, když dostal padáka v řeckém Panathinaikosu.

Jenže když přišlo laso ze Sparty, musel své záměry přehodnotit. „Budeme se do Prahy stěhovat celá rodina. Jako vždy,“ odpověděla na dotaz Blesku paní Dalila, která už chotě doprovázela na štacích v Miláně, Udine a Aténách.

Tuhle Stromaccioniho krásu budou na Letné závidět.
Tuhle Stromaccioniho krásu budou na Letné závidět.

Jejich domovem je ale Řím, největší italské město s řadou architektonických skvostů. Bude se jí do české metropole chtít?

„Musím přiznat, že už se nemůžu dočkat! Byla jsem v Praze jako turistka a moc jsem si ji zamilovala. Je to úžasné historické město. Moc se těším, až tam budeme žít i s našimi dvěma dětmi,“ ujišťuje uhrančivá černovláska, která s Andreou za měsíc oslaví šesté výročí svatby.

Až přijde i se svými ratolestmi na první domácí mač Sparty v příští sezoně, bude ozdobou Letné. A fanoušci rudých budou doufat, že stejně hezký bude i fotbal, který budou Lafata a spol. pod vedením Stramaccioniho předvádět.

Trenér Stramaccioni je v Praze, přijel si pro něj generální ředitel Sparty
Video se připravuje ...