Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sestra hokejisty Nečase zaujala při draftu NHL! Dojatá blondýnka líbala český talent

Autor: spo

Nebyl sám, kdo na sebe strhl pozornost. Hokejista Martin Nečas byl v pátek draftovaný do NHL v 1. kole jako 12. v pořadí týmem z Caroliny. Českého útočníka objala maminka Martina, a pak taky starší sestra Aneta, která bratříčka políbila a byla nadšením bez sebe.

Trvalo to přibližně kolem hodiny, než se Martin Nečas dozvěděl, která z organizací NHL si ho vzala pod svá křidla. Nečas nyní oficiálně patří týmu Carolina Hurricanes a z pódia se to dozvěděl přímo od legendárního útočníka Rona Francise, který je generálním manažerem klubu z Východního pobřeží.

S sebou měl český hráč nejbližší rodinu v čele s tátou Martinem, bývalým juniorským reprezentantem v běhu na lyžích, mámu Martinu a starší sestru Anetu. „Neuvěřitelný! Jsem nejpyšnější sestra na světě. Nemůžu tomu pořád uvěřit,“ rozplývala se Aneta na sociální síti Instagram, kde ji sleduje na 5 a půl tisíce lidí.

Martin Nečas se v Chicagu poprvé navlékl do červeného dresu Caroliny
Martin Nečas se v Chicagu poprvé navlékl do červeného dresu Caroliny

Asi málokdo v Americe tušil, že ho v jednom z nejšťastnějších životních momentů neobjímá a nelíbá partnerka, ale milující sestra, která svého sourozence celý život podporuje v hokejové kariéře. Stejně tak je oddána i jeho maminka, která dokonce přemýšlí, že se společně se synem do Ameriky přestěhuje.

„Říkala jsem Marťasovi, ať se rozhodne sám a že pokud by chtěl, tak já se přizpůsobím a opravdu s ním půjdu a udělám, co bude potřebovat. Hokej je i můj život a on taky. Pro něj udělám všechno,“ prozradila Martina Nečasová reportérovi deníku Sport přímo na draftu, jenž se konal v Chicagu.