Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bojovník Kincl v O2 areně: Křičel na Jágra a napodoboval Ronalda s Boltem

Autor: ON

Skvělý zápasník a velký showman. Přesně tak je znám bijec Patrik Kincl. A svůj smysl pro humor prokázal i při prohlídce pražské O2 areny měsíc před konáním největší události v historii českého MMA. Během návštěvy stihl udělat živé vysílání, v němž fanouškům vysvětlil, co pro něj zápas v největší sportovní hale znamená. A při focení neváhal napodobit slavné pózy Usaina Bolta a Cristiana Ronalda. 

Jako by Vánoce měly být už 7. prosince. Alespoň tak to vnímají mnozí fanoušci MMA. Právě v tento den se totiž uskuteční galavečer XFN 6 v pražské O2 areně. Bude se jednat o největší akci, kterou tento sport zatím zažil. Chybět proto nebude ani Patrik Kincl, nejlepší tuzemský zápasník ve velterové váze. A právě osmadvacetiletý bojovník měl mimořádnou možnost prohlédnout si místo, kde se obří slavnost bojových sportů uskuteční. 

Zápasník MMA Patrik Kincl
Zápasník MMA Patrik Kincl

Během exkurze v největší sportovní hale v České republice Kincl prostřednictvím živého vysílání předvedl fanouškům, jak mu mohou v prosinci fandit. „Paťás, dělej! Zhmoždi ho!“ křičel například.

O2 arena je v současnosti upravena pro hokejové zápasy. Nadšený fighter tak hned připomenul i českého hokejového boha. „Tady kdysi seděl Jarda Jágr. Jardóóó!“

VIDEO: Podívejte se na záznam vysílání Patrika Kincla z O2 Areny

Kincl si prohlídku největší tuzemské sportovní haly opravdu užil a během focení pro deník Sport napodoboval i slavné pózy sprintera Usaina Bolta a fotbalisty Cristiana Ronalda (viz fotogalerie).

Vstupenky na XFN 6 v O2 areně ZDE>>>