Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tohle je Jágrův nový byt: S Veronikou mají v Calgary luxus v oblacích!

Autor: Ondřej Michálek

Panoráma kanadského Calgary má z lodžie svého nového bytu Jaromír Jágr (45) jako na dlani. Nové bydlení si pochvaluje i jeho partnerka Veronika Kopřivová (26).

Nový domov (New home), napsala Veronika Kopřivová k videopohledu z calgarského bytu, kam se za Jaromírem přesunula ze slunné Floridy.

„My tady máme krásně. Sice zimu, ale příjemnou, vlastně tohle je tady ještě určitě »podzim «. Modrá obloha, sluníčko, a v týdnu bude dokonce plus deset! Každej strašil s počasim a přitom je tady krásně zatím,“ pochvaluje si počasí ve studené kanadské provincii Alberta, kde v opravdové zimě denně bývá běžně minus 15 stupňů.

Podívejte se, jak Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou bydleli na Floridě »

Podobnou ložnici budou mít ve svém bytě ve věžáku Sasso v Calgary i Jarda s Veronikou
Podobnou ložnici budou mít ve svém bytě ve věžáku Sasso v Calgary i Jarda s Veronikou

Kousek od haly

Ale zpět do vyhřátého bytečku v komplexu věžáků Sasso & Vetro Condo. Jaromír to odsud má jen 500 metrů do haly Saddledome, kde jeho Flames hrají zápasy a odbývá se tu i drtivá většina tréninků.

Už na Floridě bydlel kousek od svého pracoviště, ale i tak to bylo zhruba 1,5 kilometru. V Calgary si vybral z tohoto pohledu ještě lépe. Pokud by šel pěšky, lávkou přes nádraží a kolem Grain Museum (muzeum zemědělství), za sedm minut je na tréninku. Centrum města má necelých pět kilometrů.

Nižší věžák vlevo dole je Sasso Veroniky a Jaromíra, ten to do haly má opravdu kousek...Foto Google.com

Plyn i na terase

Součástí komplexu dostavěného v roce 2006 je plně vybavená posilovna, herna s kulečníkovými stoly, sauna, vířivka, party room s barem...

Parkuje se v podzemí, po domě pendlují vysokorychlostní výtahy. Každý byt má klimatizaci a svou lodžii, kam je dokonce kvůli možnosti grilování vyveden zemní plyn.

Na bezpečnost dohlíží 24 hodin denně security, která sídlí v přízemí vyšší věže Vetro. Kvůli zachování klidu je zde zakázáno mít psy. Třípokojový byt se dvěma koupelnami se tu dá pronajmout v přepočtu za 35 tisíc korun měsíčně.

Vše o vztahu Jaromíra Jágra s Veronikou Kopřivovou najdete ZDE »