Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Podívejte se na Jágrův luxusní bejvák! Tady žila hokejová superstar na Floridě

Autor: top

Do haly mohl chodit v bačkorách. Z baráku na led to Jaromír Jágr (44) neměl v NHL nikdy blíž. Seznamte se, tady na Floridě bydlela česká hokejová superstar se svojí láskou Veronikou (25).

Dva věžáky se společnou recepcí, každý o šestadvaceti patrech a v nich zhruba 400 luxusních bytů. To je dominanta Sunrise, městečka ležícího 50 kilometrů severně od Miami, v němž mají sídlo i hokejisté Panthers. Široko daleko takhle vysokou budovu nenajdete.

Západ slunce je z apartmánu dokonalý.
Západ slunce je z apartmánu dokonalý.

Z balkonu v jednom z horních pater si užíval nádherný výhled i Jágr . Na nedaleké jezero, na slavné bažiny Everglades, na halu svých Panterů. Pěšky to do ní měl pouhý kilometr, deset minut svižnější chůze kolem parkoviště Sawgrass Mills, osmého největšího obchodního centra v USA.

Bytový dům (dostavěno v roce 2008), tzv. kondominium, nabízí pět druhů apartmánů, každý s dvěma koupelnami a s jednou až třemi ložnicemi o velikosti 90 až 150 metrů čtverečných. Měsíční pronájem tu »Džegra« vyjde na 40 až 70 tisíc korun, samozřejmě záleží na velikosti bejváku. Pokud byste chtěli jeden z bytů koupit, prodávají se od 6 milionů korun, ty nejdražší stojí dvojnásobek.

„Tao at Sunrise je jediná výšková rezidence v této oblasti, která nabízí pohodlné a sofistikované bydlení v elegantních pětihvězdičkových bytech za atraktivní cenu,“ píše se na stránkách komplexu.

Nájemníci mohou využívat mimo jiné přilehlý tenisový kurt, posilovnu, v níž už loni po seznámení s Jágrem trápila své tělo Veronika, nebo bazén ve tvaru laguny. Právě v něm se Jarda s přítelkyní několikrát cachtali.

Co luxusní komplex nabízí?

* Bazén ve tvaru laguny s vířivkou
* Dětské hřiště
* Tenisový kurt
* Víceúčelová herna s kulečníkem
* Fitness centrum
* Golfový green
* Vysoce moderní zabezpečovací systém
* Sauna

Vybavení bytů

* Plně zařízená kuchyň s nerezovými spotřebiči a žulovou deskou
* Dřevěný nábytek v evropském stylu
* Koupelna s proskleným sprchovým koutem a vanou, obklady z přírodního kamene
* Šatna
* Pračka a sušička
* Balkon s proskleným hrazením