Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kopřivová vrací úder Plíškové: Vypovídá to o inteligenci a její povaze!

Autor: pv

Vybuchla jako vulkán! Veronika Kopřivová si vyslechla rozhovor Kristýny Plíškové v pořadu Česká ulička na DIGI TV a je vzteky bez sebe. Tenistka se do modelky naváží kvůli tomu, jak si neustále stěžuje na sociální síti, že je unavená ze svého internetového obchodu s oblečením. Reakce od Kopřivové následovala vzápětí.

 

Buď ji máte rádi, nebo ji nenávidíte. Veronika Kopřivová vzbuzuje emoce především kvůli svým příspěvkům na sociální síti Instagram. „Čau holky, jsem vyřízená. Šla jsem spát v pět a v sedm ráno už jsem dělala další objednávky. Mám novou mikinu z eshopu…“ parodovala na videu Kristýna Plíšková blonďatou modelku.

Následně pak v pořadu u budoucího švagra Michala Hrdlička mluvila o tom, jak jí vadí, že si Kopřivová neustále stěžuje na pracovní vytížení. „Neříkám, že se nějak předřu a dřu deset hodin v kuse, ale přijde mi to hrozný vůči lidem, kteří pracují od sedmi do sedmi, ty její příspěvky,“ ušklíbla se tenistka.

Kristýna odhodila podprsenku na Maledivách.
Kristýna odhodila podprsenku na Maledivách.

Tím probudila spící dračici. Jágrova partnerka na internetu vystavila svou reakci na Plíškovou a vůbec ji nešetřila. „Jedna známá, pro mě neznámá slečna si podruhé dobírá mé jméno a nechala se slyšet, že si prý stěžuju na to, jak mám mnoho práce. Je to absurdní, protože já mam svou práci velmi ráda a v životě jsem si nestěžovala, že mám mnoho práce,“ napsala Kopřivová a dodala, že přeci z něčeho musí platit účty.

Kristýnu Plíškovou v pořadu Česká ulička na DIGI TV zpovídal Michal Hrdlička
Video se připravuje ...

Následně partnerka nejlépe vydělávajícího hokejisty v historii NHL začala vyjmenovávat všechny práce, které kdy dělala. „Za svůj život jsem vystřídala mnoho pracovních pozic. Brigáda za kasou, v kuchyni, zoo, hosteska na veletrzích, rozdávání letáků, kadeřnice, provozní solárek,…,“ vypisovala Kopřivová další a další své pracovní zkušenosti a nezapomněla ani na topless tanečnici.

„Myslím si, že čin, kterého se dotyčná osoba dopustila, vypovídá o inteligenci a povaze, kterou má,“ ťala do Plíškové modelka.