Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Životní láska hvězdného Neymara: herečka Bruna přišla o panenství v 11 letech!

Autor: sjs

Je to hodně bouřlivý vztah. Nejdražší fotbalista planety Neymar Jr. (25) má za svou osudovou ženu brazilskou herečku Brunu Marquezine (22). Chodí spolu od roku 2012, ale několikrát se na delší čas rozešli. Drobná kráska neváhala a pokaždé si našla náhradu. Nyní je opět se slavným fotbalistou. Jak dlouho hráči Paris Saint-Germain vydrží vztah s divokou herečkou?

Rozhodně se s ní nenudí. Neymar si vybral hodně vášnivou a divokou partnerku. Vždyť Bruna před lety v televizním pořadu prozradila, že o panenství přišla už v 11 letech! „Stalo se to na hotelovém pokoji s mým přítelem Pedrem. Moji rodiče spali a já jsem šla spát s ním,“ nebála se promluvit o choulostivém tématu mladá herečka, která se poprvé objevila před kamerou už ve čtyřech letech.

V brazilském showbyznysu je velice známá a má i mnoho přátel. Z některých si udělala i milence. Než začala chodit s Neymarem sbalila před sedmi lety rappera Diega Raphaela Villanuevu. Když se poprvé s fotbalistou rozešla, tak žila ještě s modelem Marlonem Texeirou a stihla i románek s hudebníkem Tiagem Iorcou.

Loď lásky. Neymar se svou Brunou chytal v lednu bronz na přídi.
Loď lásky. Neymar se svou Brunou chytal v lednu bronz na přídi.

Nelze se divit, že pánové podléhají jejímu kouzlu. Před dvěma lety byla na základě ankety, ve které hlasovalo přes 300 tisíc lidí, vyhlášena nejvíce sexy ženou. Na sociální síti ji navíc sleduje skoro 25 milionů fanoušků a zájem o ni neutuchá. 

Když se herečky vybouřila, vrátila se opět k Neymarovi. V létě 2017 se ale znovu rozešli a vypadalo to na definitivní konec velké lásky. Útočník, který přestoupil z Barcelony do Paříže za rekordních 6 miliard korun, údajně tlačil na Brunu, aby si ho vzala, ale ona raději dala přednost rozjeté filmové kariéře. 

Loni v zimě se ale dali opět dohromady a fotbalista PSG svou staronovou partnerku vzal začátkem ledna na ostrov Fernando de Noronha, který se nachází přibližně 350 km na severovýchod od pobřeží Brazílie v Atlantském oceánu. Z fotografií bylo patrné, že se stále milují a často se spolu vášnivě líbali. Bude následovat happy end?