Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Přivede Sparta Stancia z Anderlechtu? Úkol číslo 1, ukecat agentku Anu!

Autor: nem

Sparta chce plejera, on chce do Sparty a osud celé transakce za ranec peněz má v rukách sexbomba. Jmenuje se Anamaria Prodan (45) a je agentkou Nicoale Stancia (24).

Letenští údajně nabídli Anderlechtu za středopolaře rumunského nároďáku 100 milionů korun, ale ta suma bruselským »Fialkám« moc nevoní. Jde o to ukecat exmodelku Anu, aby – pochopitelně za tučnou provizi z obou stran – transfer dotáhla.

Se svým příjmením a hlavě s bujarou tělesnou výzbrojí vystavenou v Playboyi zřejmě dokáže prodat i kamion ledu eskymákům. Stancia střelila do belgického klubu ze Steauy Bukurešť za 250 milionů korun a její slova pro server iSport.cz: „Zájmem Sparty je poctěn. Snažíme se ho do ní dostat. Když si hráč něco přeje, je naší prací to splnit,“ naznačila, že by mohla zmáknout i jeho přestup na Letnou. Tam je totiž Nicolae prioritou!

Ana jde do práce!
Ana jde do práce!

„Stancia znám. Byl bych velice rád, kdyby se právě on stal první posilou. Je to typ fotbalisty, kterého přesně potřebujeme. Dobrý střelec, má výbornou kopací techniku, je pracovitý, charakterově slušný,“ potvrdil enormní zájem nový sportovní ředitel rudých Zdeněk Ščasný. On sám ovšem s madam Prodan ve styku není.

„Jednání s agenturami o hráčích má jasně v kompetenci generální ředitel Adam Kotalík. To není věc, která by mě naplňovala a uspokojovala,“ vysvětlil Ščasný.

Stancia si vymodlili, trio netáhel vyrazili. Ve Spartě skončili neútočící útočník Marc Janko, bezgólový forvard Jonathan Biabiany hostující z Interu Milán a zmatkující »defender« Georges Mandjeck. „Sparta bude na jaře hrát pouze čtrnáct zápasů, takže jejich smlouvy tomu nebyly adekvátní,“ pravil Zdeněk Ščasný.

Sparta - Steaua: Stanciu se skácel po kontaktu s Frýdkem, pak z přímáku krásně vyrovnal
Video se připravuje ...