Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsný vztah Řepky se Strakou: Vymazal jsem si ho z mobilu a nemluvím s ním!

Autor: pv

Neodpustil mu a zřejmě to ani nikdy neudělá. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka v pořadu Tiki-Taka na O2 TV Sport prozradil, že s bývalým sparťanem Františkem Strakou přerušil veškerou komunikaci a dokonce si ho vymazal z telefonu. Vše kvůli tomu, že před lety odešel trénovat Slavii.

Hodil ho na druhou stranu barikády. Řepka už nepovažuje bývalého hráče a trenéra Františka Straku za klubovou ikonu Sparty. „Franta je přeběhlík. Udělal zásadní chybu a to se neodpouští. V životě bych tam nešel. Jednou jsem lano ze Slavie dostal a já o tom nemluvím,“ řekl ve fotbalové talkshow Řepka.

Řepka o trenérovi Strakovi: Když odešel do Slavie, vymazal jsem si ho z mobilu
Video se připravuje ...

Zpěvák Jakub Smolík, který byl také hostem pořadu, se smál, že z Edenu dostal někdejší stoper maximálně tak lano kolem krku. „Ne ne. Řekl jsem tehdy, že bych se šel raději pást na louku, než do Slavie,“ dodal Řepka a upozornil, že podle něj je správná cesta jít ze Slavie do Sparty, ale ne naopak. Proto je naštvaný na Straku, že „zradil“.

„Frantu Straku jsem si vymazal z telefonu. Dokonce s ním ani nemluvím, když ho někde potkám. To je napořád. Pro mě je to zásadní,“ tvrdil Řepka.

Věříme našim! Legendy Sparty a Slavie Tomáš Řepka a Vladimír Šmicer před derby v redakci deníku Sport.
Věříme našim! Legendy Sparty a Slavie Tomáš Řepka a Vladimír Šmicer před derby v redakci deníku Sport.

Témata:  SlaviastrakařepkaspartaVIPsportTIKI TAKA