Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Sen s Kladnem nevyšel, Jágr řeší ho***! Doma v chlívě dřel s kolečkem

Autor: top

Pořád v zápřahu! Hokejista Jaromír Jágr (46) nepřestává hákovat ani po sezoně. Po neúspěchu Kladna v extraligové baráži se stále činí. Tentokrát však ne na ledě, ale ve chlévě...

Místo bruslí nazout holiny a s chutí do díla! Kolečko naložit domácím hnojem, vyvézt na políčko a znova a znova...

Takhle » Džegr « v pondělí zapomínal na neúspěch Kladna v boji o návrat do extraligy. A oživoval vzpomínky na mládí, kdy od rána do večera dřel na statku v Hnidousích a formoval svou hokejovou postavu.

Marná sláva, i čtyřicet let poté chovají jeho rodiče hospodářská zvířata a obdělávají půdu, a tak musí Jaromír přiložit ruku k dílu...

Jágr vyváží kolečko s hnojem, synovec Jiří Kalla se směje.
Jágr vyváží kolečko s hnojem, synovec Jiří Kalla se směje.

Jenže ejhle, objevil se nám tu menší zádrhel! „Já vám říkám, že to v žádném případě nemůže vyjít, protože už tam žádný ho*na nejsou,“ lamentuje Jágr na videu, které na sociální síti zveřejnil jeho synovec Jiří Kalla.

V Kladně za barákem, stojíc u černého záhonu, to povídá mamince Anně a sestře Jitce. „To je z toho, že jste se asi dost nečinili, nebo jste jim dávali málo jíst,“ vyčinil na oko své rodině, proč je chlévské mrvy málo.

Jaké se mu dostalo odpovědi, už na záznamu vidět není, video totiž končí. Jágrovi jako zkušení rolníci si ale s nastalým problémem jistě poradili...

Táta ho poučil na žních

Když může, pomůže. V posledních letech to není prvně, co se Jágr vrhnul na zemědělské práce. V létě před třemi lety byl s otcem na žních.

„Když jsem se táty zeptal, proč to ještě dělá (je mu skoro 75) a nemá to zapotřebí, řekl mi: Tak, jako si musíš vážit lidí, kteří ti během života pomohli, tak já si zase vážím polí, protože nám pomohly se uživit během těžkých časů. Proto je budu obdělávat, dokud budu moci,“ svěřil se tehdy na Facebooku.

Kladno definitivně končí v bojích o extraligu. Je potřeba dívat se dopředu a příští sezonu být lepší, velí Jágr
Video se připravuje ...