Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jágrova Veronika perlila na výletě: Můj kozel a jeho kozy!

Autor: top, ps

Všechno zlé je pro něco dobré. A tak i Jaromír Jágr (46) objevuje pozitiva života bez hokeje. Během prvoligového dvojzápasu play off v Českých Budějovicích si s láskou Veronikou vyrazil na výlet. Byla legrace!

Zraněné koleno ho i v semifinále play off proti Budějovicím pustilo v každém zápase jen na jedno povinné střídání. I když…   Jágr se dostal ve druhém utkání na led ještě jednou. V emocích! Jel za rozhodčími, aby s nimi vyříkal velmi diskutovanou branku. Jenže… Rozhodčí nedali ani na hokejového boha.

Po rozchodu ani slechu! Jágr vypadá s Veronikou spokojeně.
Po rozchodu ani slechu! Jágr vypadá s Veronikou spokojeně.

Když tedy nemůže trávit čas v posilovně či na hřišti, vyvezl blonďatou přítelkyni ven. Konkrétně na zámek v Hluboké nad Vltavou a Veronika výlet samozřejmě dokumentovala. Podle toho, co na Instagramu psala, se jejich volné chvilky vyvedly.

„Můj kozel,“ uvedla u fotky, kde Jágr sedí na hřbetě známé sochy rohatého zvířete. A pak přišla perlička! „A jeho kozy,“ vtipkovala u druhého snímku, na kterém je vyfocena zase ona.

Dobrou náladou nakazili také další Rytíře. Na jihu Čech totiž zvládli i druhý duel při cestě do baráže o extraligu a v sérii už vedou 2:0. Aby ale za ně mohl Jágr nastoupit i v postupových bojích, musí Kladno nejméně jednou prohrát, jinak má jeho majitel smůlu. Neodehrál by potřebný počet zápasů.