Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zklamaná legenda Sparty Hlinka: Nemám problém si přiznat, že hraju ho...

Autor: pv

Zklamání. Slovo, které vystihuje pocity hokejisty Jaroslava Hlinky z poslední sezony. Sparta vypadla letos jako první klub z extraligového play off a zkušený jedenačtyřicetiletý útočník v rozhovoru pro pořad Česká ulička na DIGI TV prozradil, že na tom nese velký podíl.

Patří k největším legendám hokejové Sparty. Jaroslav Hlinka ale poslední sezonu v milovaném klubu zakončil s velkými rozpaky. „Byla to pravděpodobně moje poslední sezona ve Spartě a ten dres už asi nikdy neobleču. Je to nepříjemný. Plánoval jsem se rozloučit trošku jinak,“ povzdechl si někdejší hráč Colorada Avalanche v NHL.

„Z mé strany bylo všechno špatné od začátku. Moc mi to nešlo. Necítil jsem se vůbec dobře. Během sezony jsem nenašel svou tvář. Byla to moje úplně nejhorší sezona v kariéře. Byli jsme tam tři čtyři hráči, kteří měli mužstvo táhnout, ale nešlo nám to,“ zdůvodnil Hlinka, proč se celá Sparta tak trápila.

Kritiku fanoušků si četl i na internetu. „Je to nepříjemné, ale nemám s tím problém v době, kdy vím, že ty moje výkony nejsou dobré a přečíst si, že hraju hovno. Nemám problém si to přiznat,“ řekl Hlinka, kterého dojalo, jak se k němu zachovali fanoušci Sparty v posledním zápase. „Vycítili, že to byl můj poslední zápas a skandovali mé jméno. To od nich bylo moc hezké a děkuji jim za to.“

Celý rozhovor s Jaroslavem Hlinkou najdete ZDE>>>