Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prostitutka, co skoro rozvedla fotbalistu Rooneyho: Špulí zadek na pláži!

Autor: sjs

Při vyslovení jejího jména mu naskočí husí kůže. Ženatý fotbalista Evertonu a otec tří chlapců Wayne Rooney se před sedmi lety spustil s prostitutkou Jenny Thompsonovou, když se ženou Coleen čekal narození prvního potomka. Vztah nakonec několikanásobnou nevěru ustál, ale hříšná Jenny provokuje dál.

Byl to jeho nejslavnější úlet, který ho bude celý život pronásledovat. Rooney si jako tehdejší hvězda Manchesteru United díky velkému přísunu peněz dopřával alkohol, navštěvoval herny a užíval si i s prostitutkami. Právě kouzlu Jenny Thompsonové propadl a stýkal se s ní pravidelně za zády tehdy těhotné manželky.

Jenny dobře ví, jak na sebe strhnout pozornost
Jenny dobře ví, jak na sebe strhnout pozornost

Když na něj nevěra praskla, Jenny neváhala a začala se na jeho účet mediálně i finančně přiživovat. Novináři jí dávali slušné obnosy za to, že bude vyprávět pikantní historky z jejího sexuálního života s anglickým fotbalistou. Rozmluvila se tak například o velikosti Rooneyho penisu nebo ukazovala, jaké fotky mu posílala, aby ho navnadila na sex.

Zdrcený Rooney se pak dlouho kál a litoval svého úletu. Manželka Coleen mu odpustila a udobřovat se spolu byli například i v Praze. To Jenny je stále stejná hříšnice. Od té doby stihla ukojit ještě několik fotbalistů včetně Maria Balotelliho . Aby její sláva neuvadla, nechává se občas nafotit v sexy pózách. Jako například nyní na dovolené ve španělském Alicante, kde na pláži dráždila v bílých plavkách a špulila zadek na všechny strany.