Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rozhodčí opilec se vrátil! Pilný pískal okres a vytasil prostředníček

Autor: fuk

Vyhodili ho dveřmi, vrátil se oknem. Legendární sudí Marek Pilný (44), který se proslavil opileckým skandálem na zápase Příbram - Slavia, vzal včera po dvou letech znovu píšťalku do pusy.

O velkolepý comeback v žádném případě nešlo. Muže v černém, uvyklého na prvoligové trávníky, přivítala Dolní Kalná, obec o pouhých 689 obyvatelích. Však se taky u Trutnova na zápas okresní soutěže III.třídy proti Jiskře Libeč, který měl Pilný jako hlavní arbitr na starosti, sešlo jen 67 platících.

„Rozhodčí, dáme si panáčka?” pošťouchl potížistu jeden z fanoušků hned před úvodním výkopem. „Dejte si!” odvětil oslovený bez mrknutí oka.

„To víte, že vím, o koho jde, tenkrát to byl mega úlet,” ujistil redaktory Blesku onen provokatér. A pamatovali si i jiní. „Byla to tenkrát velká ostuda, rozhodčí by se neměl takhle chovat,” šumělo mezi diváky. „Dneska je ale ve formě, snad se za tu dobu spravil,“ našli se však i zastánci.

Rozhodčí Pilný přijel po dvou letech tresu do Dolní Kalné. Diváci se ptali, jestli nedá panáčka.
Rozhodčí Pilný přijel po dvou letech tresu do Dolní Kalné. Diváci se ptali, jestli nedá panáčka.

Pilný si skutečně dal záležet, aby návrat nepokazil. Po hřišti létal rychleji než mnozí hráči.

Pro navrátilce do řad sudích to tak byl vcelku příjemný zápas. I díky tomu, že hosté rozdupali domácí 4:2 a o nějaké mele na hřišti nemohla být řeč. Stačilo jednou vytasit žlutou kartu a zbytek zápasu dopískat v odpočinkovém tempu.

Ukázal pilný prostředníček

Marek Pilný na hřišti dokázal, že jako rozhodčí ovládá spoustu gest. A jedno předvedl i po zápase. To když nepochopitelně nerozdýchal žádost o rozhovor pro Blesk. „V žádném případě. Novináře úplně nenávidím,“ prohlásil nesmlouvavě předtím, než nastoupil do černé octavie. S prostředníčkem vztyčeným směrem k fotografovi pak Dolní Kalnou opustil. Ano, tak se chová muž, který se doma totálně zesměšnil a pošpinil český fotbal před celým světem...

Další VIDEO opilého sudího: Bodyguard ho vedl do kabiny, slávisté padali smíchy
Video se připravuje ...

Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil
Video se připravuje ...