Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brankáři Pavlenka a Koubek do toho praští! Jak požádali své milé o ruku?

Autor: hoz

Chytat míče umí, to už dokázali. Teď si chytli i nevěsty. Reprezentační gólmani Jiří Pavlenka (26) a Tomáš Koubek (25) se budou ženit. Jejich partnerky jim řekly: „ANO“!

Parťáci v rukavicích tak budou chystat veselku ve stejný čas. Snad si domluví termíny tak, aby velkou slávu jeden u druhého neprošvihnul.

Koubek už má se svou partnerkou Janou dvě dcerky, Julinku (2) a od března i Sophii. Takže s pokleknutím už bylo na čase. Svou milou požádal o ruku na dovolené v Amsterodamu. A ukázal, že za drsným plnovousem skrývá tvář romantika.

Jana má fantastickou postavičku.
Jana má fantastickou postavičku.

„Nevěřila jsem, že mohu být někdy ještě šťastnější, než jsem doposud byla. To jsem ale netušila, že na procházce ranním Amsterdamem poklekne na koleno, zeptá se na tu nejkrásnější otázku a rozpláče mě jako malou holku,“ svěřila na svém instagramovém účtu Koubkova vyvolená. 

I Pavlenka si nechal životní otázku pod žhavé slunko na letní dovolené. Vybral si ostrov Kréta, kde se svoji osudovou láskou Míšou nejdřív oslavil pět společných let.

„Navždy ano,“ okomentovala okroužkovaný prsteníček Pavlenkova Míša. Ke společné fotce na sociální síti pak napsala jasný vzkaz: „Poslední rok jako partneři. Příště už jako manželé.“