Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řecká svatba Neuvirtha a Gudasové exkluzivně: Hudbu ladil Voráček, pak šlo o život!

Autor: ps

V Česku jen podepsali papíry, ale tu pravou svatbu si užili v Řecku! Hokejový gólman Michal Neuvirth (30) a zpěvačka Karolina Gudasová (25) vyrazili na veselku k moři. Večerní hudbu jim ladil kamarád Jakub Voráček (28)!

Zarezervovali si nádherné místo, na které budou vždycky vzpomínat. White Palace Grecotel Luxury Resort nedaleko městečka Rethymno na ostrově Kréta. Prostě jako v pohádce!

Falešná řecká svatba, mohlo by se říct. Michal s Karolinou si totiž své »ano« oficiálně řekli už na konci května na severu Čech. „Ale tehdy na úřadě to vůbec nebylo v plánu. Vlastně jsme si mysleli, že to tam půjdeme jen podepsat,“ culila se nevěsta. „Až tohle v Řecku bereme jako naši svatbu. Tohle datum budeme slavit jako naše výročí,“ má zapsaný 8. červen novopečená paní Neuvirthová .

S brankářem Philadelphie Flyers si už dlouho malovali, že se vezmou u moře, což klaplo. „Na Krétě jsme spolu nikdy nebyli. Byla to střela od boku, ale velmi vydařená! Maximálně jsme si to užili!“ svěřila se Blesku zpěvačka a muzikálová herečka.

Foto jako z pohádky se všemi kamarády!
Foto jako z pohádky se všemi kamarády!

Na veselku pozvali jen úzký rodinný kruh a pár nejbližších přátel – celkem asi 30 lidí. Mezi nimi nechyběli Jakub Voráček s přítelkyní Markétou, Radko a Leo Gudasové , herečka Sara Sandeva či muzikálový zpěvák Lukáš Vilt s partnerem Michalem Štípou.

„Nenajímali jsme letadlo, měli jsme normální letenky do běžné linky plné turistů. Odlet ve čtvrtek v pět hodin ráno, jen jsme si přiobjednali na cestu občerstvení, řízečky, kyselé okurky a taky šampaňské. Lidi docela koukali,“ smála se Karolina.

„Obřad byl v šest, takže nebylo takové vedro. Bráchova dcerka Leontýnka (od Gudase) byla za družičku, měly s naší Emilkou stejné šatičky, byly rozkošné!“

Svatební slib si Karolina s Michalem psali každý sám. A oba přiznali, že museli improvizovat. „Beztak jsme řekli něco jiného, nervíky prostě pracovaly,“ chechtají se.

»Zlatý hřeb« včera přišel, když se setmělo. „Večer dělal Kuba Voráček dýdžeje, hrál samý český pecky! Zpívali všichni okolo. Až tak, že nás personál musel krotit...“ přiznala sympatická brunetka.

Den po svatbě unikla nevěsta tragédii: Málem se utopila!

Začalo to nevině. Na padáku za člunem, s krásným výhledem… Jenže druhý pokus během tzv. parasailingu málem skončil pro Karolinu Neuvirthovou a herečku Saru Sandevu tragicky!

„Poprvé jsem byla zavěšená na padáku s Michalem, a to bylo super! Pak přišla Sara, že to taky zkusí, tak jsem šla s ní,“ vyprávěla nevěsta.

Od průšvihu však nebylo daleko! „Tomu člunu se dost daleko od břehu porouchal motor a my najednou z velké výšky začaly padat do vody. Nejdřív jsme si myslely, že klesáme, aby nám namočili nohy ve vodě, ale pak bylo jasný, že klesáme nějak moc rychle...“ popisuje Karolina momenty hrůzy. Po tvrdém dopadu do moře navíc přišla další komplikace. „Nemohly jsme se z toho padáku ve vodě vymotat! Zažily jsme chvilky děsu, křičely jsme...“

Naštěstí ale vše dobře dopadlo, a z brankáře Neuvirtha tak den po svatbě naštěstí vdovec nebyl. „Rychle nám na pomoc přispěchal skútr z pláže a vytáhli nás,“ oddechla si novomanželka.