Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hokejista Pastrňák šokuje na Instagramu: Jeho srdce patří vnadné Švédce?!

Autor: pet

Tak to vypadá, že na hokejového multimilionáře Davida Pastrňáka (22) musejí dámy zapomenout! Útočník Bostonu se na Instagramu podělil o fotku se zřejmě novou přítelkyní, Švédkou Rebeccou Rohlsson (23).

Snímek je pořízen nejspíš z letní Pastovi dovolené v Česku. Dvojice si udělala výlet do lomu Velká Amerika na Berounsku. Na fotografii se David ukázal s Rebeccou a nad nimi poletují hned tři srdíčka, která na snímek hokejista přidal.

Pro Pastrňáka je Švédsko srdeční záležitostí. Havířovský rodák hrával dvě sezony za Södertälje (2012-2014). Dodnes se tam rád vrací za kamarády, s nimiž vyráží i na dovolené. A tak zůstávalo otázkou času, než se jej pokusí ulovit také nějaká pohledná seveřanka – v tomto případě kráska ze Stockholmu.

Ta v hlavním švédském městě studovala v Královském technologickém institutu a v minulosti pracovala třeba v prodejně s dámským oblečením, jako modelka, nebo hosteska v nočním podniku. Dnes dělá v jedné stockholmské restauraci.

Značka Pastrňák v NHL letí, za Bruins předvádí skvělé výkony a před rokem si díky nim vysloužil tučnou šestiletou smlouvu za 870 milionů Kč. Není divu, že byl o něj mezi ženami obrovský zájem. Zvlášť když byl po rozchodu s Češkou Adélou už dva roky k mání.

Pastrňák má holku, tady je důkaz lásky!
Pastrňák má holku, tady je důkaz lásky!