Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Sešitý reprezentant Pudil: Rozchod s (ne)manželkou, odletěla mu s pilotem!

Autor: Petr Němec

Vykradli ho, zranili ho, a ještě ke všemu se rozešel s manželkou od stolu i od lože. Slabší nátura by se pod přívalem katastrof hroutila, ovšem fotbalový reprezentant Daniel Pudil (33) ze Sheffieldu je bere s klidem Angličana.

»Půďa« hlásí comeback do nároďáku na chlup přesně po dvou letech. Povoláním levý bek použitelný jako bránící half se nenechal zatlačit peripetiemi osudu do defenzivy.

Našla si pilota

Loni v červnu se s Veronikou brali na Bali, a teď je všechno jinak. Smazali své společné snímky ze sociálních sítí a úplně se tam od sebe odřízli. Rozchod! „Ano, nejsme spolu,“ pověděl Blesku Daniel Pudil.

Pudil s manželkou Veronikou, která se toho na dovolené vůbec nebojí.
Pudil s manželkou Veronikou, která se toho na dovolené vůbec nebojí.

„Dali jsme si pauzu, ale náš vztah je pořád výborný a děti jsou v pohodě a v pořádku. To je pro mě to hlavní,“ zdůraznil táta synka Dannyho (7) a dcerky Elly (2). „S Veronikou se známe patnáct let a už jsme jednu pauzu měli před šesti lety. Tak třeba zase někdy...“ prozradil Dan.

Do manželství mu vletěl pilot! Na Instagramu si říká drewfletch. Také má dvě ratolesti a on i Veronika se chlubí zamilovanými fotkami. Z Halloweenu i z výletu. „Já vím,“ pokrčil rameny »Půďa« a s úsměvem dodal: „Každý máme svůj život. Nejsem první ani poslední, já to beru sportovně.“

Veselka bez štemplu

Sňatek s Veronikou v indonéském ráji nebyl oficiální, takže pár aspoň nemusel řešit nepříjemné papírování. „Svatba na Bali byla neoficiální, protože jsme odtamtud odcestovali rovnou do Anglie a není zaregistrovaná v Česku. Tak by to vlastně ani nebyl rozvod,“ popsal s nadhledem.

Kupoval kopačky

Nominaci do národního áčka pro něj byla milým překvapením. „Myslel jsem si, že je to vtip. Byl jsem v Česku na návštěvě u rodiny s tím, že se ve čtvrtek vrátím do Anglie a půjdu s dětmi do Disneylandu. Neměl jsem s sebou hygienu ani kopačky, ty jsem si musel koupit. Jsem tady rád a těším se,“ popsal zvesela svůj návrat ztraceného syna Daniel Pudil.

Danovy maléry: Zloději, krev a žena

* Loni v září mu lapkové vybílili dům v hrabství Yorkshire, když s rodinou spali. Ukradli cenné hodinky a luxusní vůz, který vzápětí nabourali.

* Letos v říjnu měl zlomený nos protihráč z Aston Villy ho nakopl do obličeje. Z Dana crčela krev, spravilo to osm stehů. „Bylo to centimetr vedle oka, kdyby to trefil o trošku by dál, mohlo to dopadnout mnohem hůř.”

* Manželka se na sociální síti chlubí fotkami s jiným mužem.