14. listopadu 2018 • 04:59

Nový stadion Tottenhamu? Bude nejhezčí, bývalý šéf už "otevřel" toaletu

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Věřili, že ta chvíle přijde co nejdřív. Fotbalisté Tottenhamu však zatím musejí na otevření nového stadionu čekat až do příštího roku, stěhování z azylu ve Wembley se už několikrát odložilo. Celý klub přesto stále napjatě vyhlíží, kdy bude moderní aréna konečně připravená. V pondělí ji navštívil bývalý majitel Hotspurs Alan Sugar a na Twitteru se pochlubil neobvyklou historkou. Stal se zřejmě prvním mužem, který močil na toaletě v salonku pro klubové šéfy.



Alan Michael Sugar (na Ostrovech nazývaný jako Lord Sugar) je vlivný anglický podnikatel, který Tottenham vlastnil v letech 1991-2001. Proto se může dostat i tam, kam má běžný fanoušek dveře zavřené.

Sugar zveřejnil na Twitteru video, kde se prochází po trávníku nového stadionu. „Včera jsem měl možnost navštívit stadion Spurs. Je nádherný. Nejlepší v Británii i Evropě a dost možná také na světě,“ nešetřil jedenasedmdesátiletý podnikatel chválou.

A pak přidal vtipný dovětek. „Ale ta nejdůležitější věc je, že jsem měl čest být prvním mužem, který se vymočil na záchodě v salonku pro vedení klubu,“ napsal s nadsázkou Sugar, jehož příspěvek vyvolal na sociálních sítích ohlas.

Na nový stadion se vejde 62 000 příznivců, slavný stánek White Hart Lane byl loni zbourán. Kane a spol. od té doby hrají ve Wembley, aktuálně jim v tabulce Premier League patří čtvrté místo hned za neporaženou trojicí Manchester City, Liverpool, Chelsea.

Slavnostní otevření nové arény Tottenham plánoval už na půlku září, pak jej odsunul na konec října. A aktuální termín hovoří až o únoru 2019. V britských médiích se už dokonce spekuluje i o tom, že „kohouti“ nemusejí na novém trávníku v této sezoně vyběhnout vůbec. Důvod? Blíže nespecifikované problémy s bezpečnostními systémy.

Argentinský trenér Hotspurs Mauricio Pochettino vyzývá fanoušky k trpělivosti, odhalení „nejlepšího stadionu v Evropě“ se prý dočkají. „Přál bych si, abych byl dvacetiletým hráčem, kterému Tottenham nabídl smlouvu. Protože ten stadion bude úžasný,“ podotkl oblíbený kouč.

Jak zjistil Lord Sugar, minimálně čerstvě "pokřtěné" záchody už by v nové aréně měly fungovat bez problémů.

Tottenham otevřel svůj nový stadion pro diváky.
Tottenham otevřel svůj nový stadion pro diváky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud