24. října 2018 • 15:35

Hororové zranění Pudila! Z hlavy mu po kopanci stříkala krev, sudí to přešel

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oko zalité modřinou a obrovský šrám ve tváři. Na úterní zápas proti QPR (0:3) nebude obránce Sheffieldu Wednesday Daniel Pudil vzpomínat v dobrém. Soupeř jej při rohu zasáhl kopačkou do obličeje a způsobil krvavé zranění. Nařídit pokutový kop však sudí odmítl. „Až po zápase, když mě viděl, se začal omlouvat, že to penalta měla být a že udělal chybu,“ popisuje zvláštní situaci český obránce pro web Chovanec Sport Agency.



Tak tenhle výlet do Londýna se moc nepovedl. Český obránce ve službách Sheffieldu Wednesday po něm dopadl, jak kdyby se ocitl v rukou Jacka Rozparovače. Během úterního zápasu na hřišti Queens Park Rangers trefil Pudila protivník při rohovém kopu kopačkou do tváře a někdejší reprezentant musel kvůli krvavému zranění ze hry.

„Zahrávali jsme roh na přední tyč, balon letěl trochu níž, tak jsem to chtěl prodloužit na zadní, jenže protihráč mě trefil do hlavy,“ popsal situaci svými slovy Pudil pro web jeho zastupující agentury Sport Chovanec Agency.

Kromě bolesti cítil Pudil i velkou křivdu. Důvod? Hlavní arbitr totiž neposoudil zákrok jako nedovolený a nechal hru plynout dál.

„Nejdříve nereagoval, nakonec po pár vteřinách přerušil hru a šel se na mě podívat. Stříkala ze mě krev. Po zápase jsem za ním zašel a chtěl vysvětlení, proč nepísknul penaltu. Podíval se na mě a začal se omlouvat, že to penalta měla být a že udělal chybu,“ uvedl Pudil.

Tržnou ránu mu lékaři spravili sedmi stehy. „Oko je nateklé jako blázen, nevím, kdy přesně budu moct hrát, samozřejmě bych chtěl nastoupit už v sobotu,“ dodal.

Druholigový Sheffield je v tuto chvíli čtrnáctý, ztrácí na postupové příčky do play off jen tři body a v sobotu ho čeká těžké utkání proti Birminghamu.

Český obránce Daniel Pudil se proti QPR ošklivě zranil
Český obránce Daniel Pudil se proti QPR ošklivě zranil

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud