Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Růžičkova žena hledá plastického chirurga. Půjde trenér "pod kudlu"?

Autor: Pavel Hoznédl

Manželská krize Vladimíra Růžičky (55) a jeho manželky Marie (30) je zřejmě defi nitivně u konce. Po »tichých« dnech přichází čas zkrášlování. Paní Růžičková totiž hledá plastického chirurga. Otázka zní: Pro koho?

Na sociálních sítích manželka chomutovského trenéra vyvěsila naléhavou prosbu: „Prosím někdo zkušenosti. Recenze co se týče operace dolních víček?“

Ale kdo ze dvou šťastných hrdliček míří pod »kudlu«? Podle reakcí na sociálních sítích a v diskuzích to vypadá, že zákrok čeká na »Růžu«.

Nebyl by prvním ani posledním chlapem, který drobný chirurgický zásah absolvoval. Tuhle »zkrášlovací« proceduru má za sebou třeba i fotbalový bouřlivák Tomáš Řepka . „Protože jsem chtěl a protože jsem duší furt mladej kluk, král Prahy. A nemusím vypadat jak čokl baset. Někdo chodí na nastřelení vlasů, někdo na tuny botoxu a liftingu, já si došel na víčka,“ přiznal Řepka nedávno.

BMW a usmíření

Ale zpět k Růžičkům. Marie se kromě hledání plastických chirurgů pustila i do vysvětlování, jak přišla k novému fáru. Luxusní vůz značky BMW, s pořizovací cenou 700 tisíc, prý zdobí garáž už více než dva měsíce.

„Auto jsem nedostala na usmířenou, ale v době, když jsme byli »rádoby« od sebe,“ napsala Marie na Facebook. „Je to dva měsíce stará záležitost,“ přidala s doplňkem, že se pod její výpověď podepisují oba manželé.

Idylka jako z pohádky
Idylka jako z pohádky