Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Bolest, strach a nakonec úleva! Gólman Neuvirth už má miminko doma

Autor: rau

To budou Vánoce! Hokejový brankář Michal Neuvirth (30) na ledě sice nezáří, doma ale všechno klape jako hodinky; s jednoletou dcerkou Emily už doma z porodnice přivítali unavenou maminku Karolinu (26) a hlavně nového člena rodiny - syna Marka, jenž přišel na svět v neděli. 

„Nebyl to úplně vysněný porod, ale zvládli jsme to a jsme v pořádku,“ hlásala spokojeně bývalá zpěvačka. Její chlapeček se na svět »klubal« tři dny! „A tatínek to s námi celou dobu vydržel,“ řekla šťatná zpěvačka, kterou její fanoušci znají pod příjmením Gudasová.

Rodinka je tak před svátky v kompletu a Neuvirth může přijít na lepší myšlenky než je hokej. V brance Flyers v nové sezoně odchytal jen necelé dva zápasy a připsal si v nich dvě porážky. Naposledy se mezi tyčemi objevil 9. prosince proti Winnipegu, kdy ho po osmadvaceti minutách vystřídal Stolarz.   

Ten je ale momentálně na marodce. Proto se očekávalo, že český gólman dostane další šanci o úterní noci proti Detroitu. Bohužel marně. Nový kouč Philadelphie Scott Gordon upřednostnil dvacetiletého debutanta Cartera Harta, který vychytal výhru 3:2.

A rodák z Ústí nad Labem tak musí na další šanci čekat dál...

Šťastná a unavená maminka Karolina Gudasová
Šťastná a unavená maminka Karolina Gudasová

Témata:  neuvirthmiminkoporodgudasováVIPsport