Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rajcovala prsy! Neuvěříte, kolik let je sexy múze mladších slavných sportovců

Autor: sjs

Její ložnicí prošli nejen slavní umělci, ale i sportovci. Americká zpěvačka Nicole Scherzingerová léta žila s mistrem světa formule 1 Lewisem Hamiltonem (33), a nyní už dva roky randí s tenistou Grigorem Dimitrovem (27). Letos bylo této půvabné dámě už čtyřicet, přesto stále motá hlavy mladíkům.

Přestože je o dost starší než její milenci, stále vypadá mladě a svěže. Hlavně umí prodat své přednosti. Čtyřicátnice Nicole Scherzingerová se často nechává fotit jen v plavkách, aby vyniklo její vypracované tělo. Před dvěma roky se nechala zvěčnit dokonce v průsvitném tričku, v němž jí prosvítala ňadra.

Takhle Nicole trávila sexy léto na jachtě se svým kolouškem tenistou Dimitrovem
Takhle Nicole trávila sexy léto na jachtě se svým kolouškem tenistou Dimitrovem

Právě nadupaný dekolt zpěvačka ráda vystavuje. Naposledy své vnady předvedla v červených šatech během umělecké výstavy na Floridě. Největší žně, ale mají její fanoušci v létě, když Nicole jezdí na dovolenou.

Zpěvačku obvykle pronásledují paparazzi a vznikají tak lechtivé snímky, kdy se Scherzingerová opaluje nahoře bez po boku o třináct let mladšího tenisty Dimitrova, nebo špulí zadek se zaříznutými plavkami do objektivu lačných fotografů.