Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Nepřítel všech! Kyrgios spustil peklo kvůli bolístce. Za**aný lidi, běsnil

Autor: ris

„Vlastně mi vyhovuje, když jsou fanoušci proti mně. Moje výkony jsou pak lepší,“ usoudil na turnaji v Acapulku zlý hoch Nick Kyrgios (23), který díky svérázné taktice ve čtvrtek vyprášil kožich Nadalovi a o den později i ve čtvrtfinále Wawrinkovi (7:5, 6:7, 6:4). To už na australského divocha bučel celý stadion!

Kyrgiose temperamentní Mexičané vypískali hned při vstupu do arény, o pár minut už hlučeli tak, že byli slyšet až v Miami. To, když si Australan za stavu 0:0 a 40-40 požádal o ošetření ruky, kterou si odřel v jedné z výměn. Show začala!

„Šílený,“ bručel rodák z Canberry, který bebíčka na svém těle nesnáší. To už byl vyloženě v nepřátelském prostředí. „Co se sakra děje s těmihle za**anými lidmi?“ nechápal nenáviděný host, jehož hlas zachytily ruchové mikrofony.

Rozhodčí se nerozvážného mladíka snažil uklidnit, což se mu ne tak zcela povedlo. „Mám krev na celé ruce, brácho! Co chceš, abych dělal? Je to fakt šílený. Nechceš, abych s tím hrál, že ne?“

Kyrgiosova pravačka po nepovedeném bekhendu
Kyrgiosova pravačka po nepovedeném bekhendu

Přestože to nebylo poslední Kyrgiosovo ošetřování (později ho doháněly křeče), byl to on, kdo slavil postup. Ke cti mu slouží alespoň to, že výjimečně neurazil svého švýcarského soka, jemuž před čtyřmi lety v průběhu mače z ničeho nic vpálil, že mu přítelkyně Donna Vekičová spí s krajanem Kokkinakisem, za což později dostal pokutu v přepočtu bez mála čtvrt milionu korun!  

Australan se v zápase o finále utká s Američanem Isnerem.