Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Neměl slávu, ani peníze! Federer prozradil, co změnilo setkání s jeho ženou Mirkou

Autor: sjs

Už 19 let spolu tvoří pár. Fenomenální tenista Roger Federer (37) potkal svou životní lásku o tři roky starší Mirku Vavrincovou v olympijské vesnici v Sydney. Vztah s Mirkou Švýcar označuje za jeho nejlepší rozhodnutí.

Byla to láska na první pohled, alespoň z jeho strany. Federer se během olympiády v Austrálii zakoukal do švýcarské tenistky slovenského původu Mirkou Vavrincovou, které trvalo trošku déle, než si k mladšímu hráči našla cestu.

Tenista Roger Federer se pochlubil svojí hubenou manželkou Mirkou. Uznejte, nesluší jim to?!
Tenista Roger Federer se pochlubil svojí hubenou manželkou Mirkou. Uznejte, nesluší jim to?!

Federer byl tehdy nadějný tenista bez velkých úspěchů a milionů na bankovním kontě. Vyhrávat začal právě až po boku životní lásky. „To, že jsem se setkal s Mirkou tak brzy, byla určitě šťastná náhoda,“ vyprávěl nejlepší tenista současnosti, proč je tak úspěšný a stal se z něj jeden z nejlepších tenistů historie.

„Není náhoda, že Roger nikdy před tím, než se setkali, nevyhrál žádný turnaj,“ řekl Federerův manažer Tony Godsick. Zatímco hvězda Švýcara stoupala, Mirka předčasně ukončila kariéru kvůli zranění ve 24 letech a stala se oporou svého partnera, kterého si vzala před deseti lety. Manželé spolu mají dva páry dvojčat a stále se milují.