Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co se stalo? Veronika Kopřivová opustila Jágra v nejdůležitější chvíli!

Autor: sjs

Zatímco hokejista Jaromír Jágr se snaží se svým Kladnem postoupit přes baráž do extraligy, jeho přítelkyně Veronika Kopřivová sbalila kufry a odletěla tisíce kilometrů daleko od své lásky. Co to má znamenat?

Není mu nablízku. Kopřivová viděla několik utkání Kladna, ale nyní, když jde klubu a Jágrovi o vše zmizela na druhou stranu planety. „Let na Floridu jsem odkládala od ledna, bohužel jsem nemohla dříve odletět kvůli práci v ČR, ale pracovní povinnosti tady už hořely a já se fakt nemohla dočkat, až se sem vrátím, cítím se tady šťastně, je to jako můj druhý domov,“ napsala Kopřivová.

Veronika Kopřivová a Lucie Šafářová sledovaly postup svých drahých Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance do baráže po boku Olgy Lounové
Veronika Kopřivová a Lucie Šafářová sledovaly postup svých drahých Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance do baráže po boku Olgy Lounové

Svým příznivcům se pak pochlubila, jak je pracovně vytížená. „Za posledních 43 hodin nezastavitelného tempa pouze tři hodiny polospánku v letadle. Už i já musím přiznat, že pociťuji únavu,“ povzdechla si Veronika. A ve dlouhém statusu se ani slůvkem nezmínila o Jágrovi.

Sedmačtyřicetiletý hokejista zřejmě ani svou partnerku nyní postrádat nebude, protože se koncentruje na důležitá utkání.