Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Davidová a spol. v ohrožení. Takhle střílí Ledecká! Kdo ji to s flintou naučil?

Autor: as

Mistrně jezdí na snowboardu, celý svět šokovala na lyžích, parádně jí to jde na windsurfingu. A teď aby se před sportovní všeumělkou Ester Ledeckou (24) klepali i střelci a biatlonisté!

Česká šikulka se po vyčerpávající sezoně vyrazila odreagovat na pouť, jenže ani divoké kolotoče či hrad hrůzy ji nedokázaly tak rozparádit jako střelnice. Vzala flintu, srovnala mířidla a za chvíli už si odnášela celý pugét umělých růží, a plyšáka k tomu!

„Zaplať pánbůh, že mě děda jako malou naučil střílet ze vzduchovky. Jak by řekl sportovní komentátor, zúročila jsem svoji přípravu z dětských let,“ rozverně komentovala svůj počin.

Aby ne, její slavný dědeček Jan Klapáč (78), který se jí v mládí staral o kondici, je s 410 góly v lize a nároďáku dvanáctým nejlepším kanonýrem v historii československého hokeje! Přesná střelba je tak v rodině.

Co teď, Ester, s tímto darem? Takový talent přece nelze promrhat! Otázka zní, komu začne Ledecká fušovat do řemesla. »Sněhovým myslivcům«? Biatlonová vzpruha by se po letošní mizerné sezoně jistě hodila...

Ester Ledecká na pouti trefila jednu, ale celý puget růží
Ester Ledecká na pouti trefila jednu, ale celý puget růží