Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pozor, jede bestie! Luxusní mustang "Terminátora" Vémoly je unikát

Autor: Tadeáš Mahel

Uhlově černý sporťák s cválajícím koněm na masce vozí bestii. Zápasníka Karlose Vémolu (33) jednoduše nepřehlédnete ani na silnici!

Je prostě jiný. Synovi k narozeninám dal krokodýla, sám chová žraloky, v Londýně dělal vyhazovače a teď je z něj zápasnická hvězda. A s takovým životopisem musí mít i pořádný vozový park!

V garáži mu stojí hummer, BMW nebo parádní mustang. „Nemám auta kvůli pohodlí, mám je proto, aby mě bavila. Trávím v nich hodně času, chci si to užít a chci, aby mě vystihovala,“ vypráví bijec s přezdívkou Terminátor .

Unikát v garáži

Ve městě uvidíte Vémolu nejčastěji v černém Fordu Mustang GT. Sám si ho nechal poskládat z několika různých modelů. Z jednoho se mu líbil blatník, z druhého výfuky, ze třetího křídlo.

A vznikl unikát. „Mám rád auta, který nikdo jiný nemá,“ netají se. Vémola říká, že jeho auta vystihují i to, jak se pere v kleci. „Já jsem v kleci beast, bestie. Mám psa, který se takhle jmenuje, a musím mít i auto, které bude bestie,“ říká Vémola, který se 9. listopadu postaví v oktagonové kleci proti Attilu Véghovi (33). Lístky na česko-slovenský souboj století se začnou prodávat v červnu.

Nejlepší fighter Česka Karlos Vémola
Nejlepší fighter Česka Karlos Vémola

Potká se s Furym

Zápasníci stojí tak blízko sobě, že na tváři cítí dech toho druhého. Upřeně si zírají do očí. Chtějí toho druhého zastrašit, zničit ještě před zápasem. Rituálu, který v boxu následuje po vážení, se říká staredown. A tomu před československým soubojem století mezi Vémolou a Véghem bude asistovat legendární boxer Tyson Fury! Bijec, který v přímém souboji o titul mistra světa porazil Vladimira Klička , přijede do Prahy už za měsíc.

Chcete zažít večer s boxerskou legendou Tysonem Furym? Lístky na jeho vystoupení 20. června v pražském klubu SaSaZu můžete zakoupit na www.championtour.eu.

Ceny vstupenek začínají na 1490 Kč, ale kdo chce sedět v prvních řadách, a navrch se s boxerem vyfotit, zaplatí 7490 korun.