Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Slavná Navrátilová: Prázdniny v Česku! V Řevnicích ji přepadla nostalgie

Autor: haj

Bydlí ve Spojených státech, znají ji po celém světě. Část rodiny a »svůj kurt« má ale Martina Navrátilová (62) v Česku. Tenisová superstar je doma!

Návštěvy rodné vlasti si Martina pokaždé užije. „Když jdu po ulici v Praze, lidi na mě jenom kývnou hlavou, což je vlastně to vůbec nejlepší,“ vyprávěla pro Blesk rok a půl zpátky.

Metropoli si nenechala ujít ani tentokrát. A navíc se projevila jako vzorná tetička. Se svou neteří Martinou, dcerou mladší sestry Jany, si to pěkně štrádovala centrem hlavního města.

Nejdůležitějším místem pro ni ale i tentokrát byly Řevnice, městečko v okresu Praha-západ, kde strávila dětství. A dokonce tam teď vzala do ruky i raketu. „Tak jsem si zatrénovala na kurtu, kde jsem strávila více času než na jakémkoliv jiném,“ napsala ke své fotce na Twitter. „Jsem ready na svůj 19. Wimbledon,“ přidala v nadsázce.

Na slavném turnaji, který vyhrála sedmkrát v siglu a čtyřikrát v deblu, totiž bude působit jako komentátorka pro stanici BBC.

Jen jedno k dokonalé české idylce chybělo, Martinina »zahraniční rodina«: manželka Julia Lemigovová (46), bývalá Miss Sovětského svazu, a její krásné dcery Victoria (17) a Emma (12). Přiletí příště?

Martina Navrátilová vyrazila na procházku Prahou s neteří
Martina Navrátilová vyrazila na procházku Prahou s neteří