Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šeredová: Manželství s Buffonem mě spíš poškodilo! Co ji štvalo?

Autor: ris

Italskému hřebci a tamní dlouhodobé reprezentační jedničce Gianluigi Buffonovi (41) přivedla na svět dva syny, byla jeho ženou! Ze svých životů ukrojili hned devět společných let a ona i díky němu získala na Apeninském poloostrově popularitu! Přesto modelka a Alena Šeredová (41) tvrdí: „Nechci, aby to vyznělo ublíženě, ale v mojí osobní kariéře mě spojení s manželem spíš poškodilo.“

Druhá nejkrásnější dívka Česka z roku 1998 se o vztahu se slavným fotbalistou, který skončil neslavným rozvodem, rozpovídala pro magazín Lidových novin Pátek. Pozornost si prý vydobyla ještě před začátkem vztahu s ikonou věhlasného Juventusu. „Proslavila jsem se hned na začátku,“ připomněla pražská rodačka Šeredová svoje účinkování v tamní loterii.

„Přímý přenos běžel v sobotu večer a měl asi padesátiprocentní sledovanost, což jsou v Itálii miliony diváků,“ vzpomínala na své začátky maminka synů Luise Thomase (11) a Davida Leeho (9), jež s nimi žije v Turíně.

Alena Šeredová se svými syny, které má s italským fotbalovým reprezentantem Gianluigi Buffonem
Alena Šeredová se svými syny, které má s italským fotbalovým reprezentantem Gianluigi Buffonem

A co modelku s italským pasem na životě s  Buffonem , kromě jeho nevěry s krásnou moderátorkou Ilarií D’Amico, nejvíc zklamalo? „Člověk by čekal, že se někam posune, když byl tak známý, jenže moje práce šla naopak stranou. Pro něj bylo důležitější, aby měl na stole večeři, když přijede z tréninku, a kluci měli doma maminu, co se o ně postará,“ vysvětlila, v čem se jejich názory na svět rozcházely.