Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zraněná fanynka ze Sparty poprvé promluvila. Jak moc špatně na tom je?

Autor: ris

Fanynka, které v průběhu sobotního zápasu mezi Spartou a Plzní (4:0) na Letné vážně poranila sluch petarda hozená z kotle hostujícího týmu, poprvé promluvila! „Rozhodně mi není nejlépe, ale vzhledem k situaci to mohlo být mnohem horší,“ vrátila se k šílenému okamžiku na webu tn.cz Klára K..

Muži, který ji poranil, hrozí za pokus o těžké ublížení na zdraví až desetileté vězení. Blonďatá fanynka po zbabělém útoku může hovořit o štěstí, že její stav nakonec není tak vážný, jak se zprvu zdálo. „Nejsem po žádných operacích a pevně věřím, že sluch se mi plně vrátí,“ přeje si.

Dělá všechno, aby se z šoku vzpamatovala. Psychicky i fyzicky! „Jsem v tomto optimista. V nemocnici jsem byla pouze bezprostředně po incidentu k akutnímu ošetření,“ doplnila zraněná sparťanka, která věří, že se co nejrychleji kompletně zotaví. 

Nic jiného si nepřeje ani její manžel Tony K.. „Končím s Viktorií. Fandím jí od svých 10 let. Jenomže kvůli kr**lům skončila moje manželka v nemocnici,“ posteskl si zoufalý Klářin partner na Facebooku. „Moje žena fandí celý život Spartě. A klidně mě za to sežerte. Já jsem Plzeňák a ten náboj doma před derby (narážky, popichování apod.) mě velmi bavil! Žena šla po x letech na fotbal a zrovna byla v sektoru, kam ti kokoti posílali světlice apod.. Zbytek popisovat nebudu,“ uzavřel hororový příběh Tony.

Při zápase Sparty s Plzní byla dělbuchem zraněná fanynka
Při zápase Sparty s Plzní byla dělbuchem zraněná fanynka

Sparta - Plzeň: Hostující fanoušci musejí předčasně domů, sektor je vyklízen!
Video se připravuje ...

Sparta - Plzeň: Fanoušci Plzně hážou světlici do sparťanského sektoru
Video se připravuje ...

Sparta - Plzeň: Zápas je přerušen, policie zasahuje proti fanouškům Viktorie
Video se připravuje ...