Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Extravagantní partner Strýcové na místě činu. Předzápasová stimulace!

Autor: rau, pet

Je to jako námět pro film! Přiletěl podpořit svoji lásku a ta před jeho zraky uhrála životní výsledek. Senzační postup Barbory Strýcové (33) do semifinále Wimbledonu sledoval i její přítel a šéfredaktor módního magazínu Elle Petr Matějček, který přiletěl na místo činu divou Báru podpořit! Byl to pro ni dokonalý stimul! 

Ještě večer před včerejším utkáním se pusinkovali v ulicích Londýna, o den později přinesl Báře štěstí v hledišti. „Neviděli jsme se asi čtyři a půl týdne, jsem hrozně ráda, že přijel. Můžeme se jít někam podívat, čímž rozmělním nervozitu. Mám od něj největší podporu,“ culila se Bára.

S extravagantním Petrem se dali dohromady vloni, kdy poslala k vodě muzikanta  Davida Krause , s nímž chodila skoro čtyři roky! Populární zpěvák přitom v plzeňské dračici viděl ženu svého života; plánoval s ní svatbu i rodinu. 

„Skloubit život umělce a sportovce je strašně těžké. Sportovec je člověk, který má většinou řád. Každý den stejně vstává, má den přesně rozplánovaný, já třeba vím, co budu dělat určitý den v šest večer," popisovala největší úskalí vztahu s Krausem v nedávném rozhovoru pro časopis Tennis Arena. „Umělci a čas, to jsou nepřátelé, což je důsledek toho bohémského stylu života. Ale samozřejmě je vztah naplněn také krásnými momenty!“

Brzy poté se Bára zakoukala do potetovaného divocha, který ji okamžitě učaroval. Temperamentem, osobností, bezprostředností i nespoutaností. Přinese jí štěstí i v semifinálové wimbledonské bitvě proti šampionce Sereně?

Šéfredaktor české verze časopisu Elle Petr Matějček je svojí Barboře velkou oporou. Takhel se cvakli na Roland Garros.
Šéfredaktor české verze časopisu Elle Petr Matějček je svojí Barboře velkou oporou. Takhel se cvakli na Roland Garros.