Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policie má jasno! Manželku Jágrova exspoluhráče zabil její mladší syn?!

Autor: ris

Vyšetřování vraždy manželky (†45) někdejšího spoluhráče Jaromíra Jágra z Omsku Maxima Sokolova (47) finišuje. Všechny stopy nasvědčují, že hanebný čin spáchal jejich mladší syn Arsenij (15), jenž byl od začátku hlavním podezřelým a čelí rovněž obvinění z těžkého ublížení na zdraví svého sourozence Maxima (18), na něhož chtěl hrdelní zločin hodit! Motiv? Žárlivost!

Osmnáctiletý brankář juniorského týmu Petrohradu, který před lety porazil zhoubnou leukémii, je od 13. června v kritickém stavu. Po napadení nožem stále nebyl schopen komplexního výslechu. Mluvit mu zakázali lékaři a psát nemůže, poněvadž má pořezané ruce!

I tak už policie prý nashromáždila dost důkazů (včetně otisků prstů na vražedné zbrani), které usvědčují patnáctiletého chlapce. Ten podle některých ruských médií mohl jednat na objednávku otce, s čímž se ale kriminalisté neztotožňují. Ze stolu sfoukli také variantu, že za podlým aktem stojí někdo třetí, kdo se prý v čase vraždy kolem baráku hrůzy »motal«.

Pokud bude Arsenij skutečně souzen, čeká ho podrobné psychiatrické vyšetření. Experti přes duševní zdraví se domnívají, že není mentálně v pořádku.

K úsudku je vedlo i jeho chování na pohřbu maminky Iriny. V obřadní místnosti jako by nebyl duchem přítomen, neplakal, nezapálil svíčku a podle svědků se chvílemi dokonce potutelně usmíval.  

Maxim Sokolov mladší patří mezi talentované gólman SKA Petrohrad, stal se obětí útoku psychicky nemocného mladšího bratra?
Maxim Sokolov mladší patří mezi talentované gólman SKA Petrohrad, stal se obětí útoku psychicky nemocného mladšího  bratra?