Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Schickova krásná ségra: Svatba tři týdny po zásnubách! Proč brácha chyběl?

Autor: pet

Vzali to tak hopem, že nepřijel ani brácha. Sestra fotbalisty Patrika Schicka (23), modelka Kristýna (25), se tři týdny po zásnubách vdala. Jenže český reprezentant veselku zmeškal.

Důvod je nasnadě. I když o něj v AS Řím nový trenér Fonseca nestojí, stále zůstává hráčem italského velkoklubu, který už o víkendu zahájí nový ročník Serie A. Schick si proto výlet do Prahy nejspíš nelajznul a snažil se tvrdou prací kouče přesvědčit, aby jej neodepisoval.

Přesto může Patrik litovat, že o svatbu starší ségry přišel, proběhla totiž ve velkém stylu. Svůdná kráska se za architekta a designéra Lukáše Třešňáka vdala na palubě luxusní lodi Bohemia Rhapsody, zatímco brázdila Vltavu a proplouvala i pod Karlovým mostem, odkud jim mávali zvídaví turisté.

K tradiční české veselce patří také krájení dortu novomanželů
K tradiční české veselce patří také krájení dortu novomanželů

Byl to zkrátka mejdan, jak se patří. Na palubě se to v pondělí jen hemžilo sexy modelkami, nechyběly ani missky Jitka Nováčková či Alena Prešnajderová. Svoji velvyslankyni poslal také Schick, kterého nahradila jeho milovaná Hanička, kterou před pár dny sám požádal o ruku...

Snad bude čerstvě stvrzené manželství po celou dobu naplněné stejně intenzivní láskou, s jakou do něj zamilovaný páreček skočil. Vždyť Kristýna s Lukášem se poznali teprve loni v létě a zasnoubili se před pouhými třemi týdny. Svatbu do roka a do dne tedy splnili beze zbytku.