Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nový kouč? Plíšková ladí formu na US Open. Lekce od legendy!

Autor: ris

I když nad ženským tenisem mnohdy ofrňuje nos, na Karolínu Plíškovou (27) nedá slavný bouřlivák John McEnroe (60) dopustit! Teď předložil další důkaz. S lounskou rodačkou si před startem US Open, turnajem, který sám čtyřikrát vyhrál, zatrénoval!

Pro českou jedničku to každopádně byla nedocenitelná lekce. „Fajn rozehrávka s legendou Johnem McEnroem,“ napsala na sociální sítě usměvavá Plíšková. A přidala fotografii, podle níž se zdá, že veterána na kurtu pěkně prohnala. „Je stále v báječné kondici,“ vysekla dáma v nejlepších letech poklonu prošedivělému chlapíkovi s duší rockové hvězdy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Good hit with the legend @johnmcenroeofficial, still in great shape 🖐👍💪

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova),Srp 20, 2019 v 1:32 PDT

„Její tenis se mi moc líbí. Má náramný servis, je to taky bojovnice, hraje i chytře,“ hodnotil McEnroe hru Karolíny v rozhovoru pro deník Sport před třemi lety. Už tehdy v ní viděl světovou jedničku i grandslamovou šampionku. Na trůnu už chvilku vládla, k hlavnímu vytyčenému cíli se jí teď sám snaží pomoct! „Určitě to je typ hráčky, která může dosáhnout na grandslam. Hlavně na rychlejších dvorcích jako jsou ve Wimbledonu nebo na US Open,“ dodal muž přezdívaný Big Mac.

A šanci musí cítit i královna es Plíšková. V New Yorku totiž umí! Třikrát po sobě si tady zahrála minimálně čtvrtfinále. Před třemi lety přitom podlehla až v dramatickém souboji o titul Němce Angelique Kerberové 3:6, 6:4, 4:6.

Karolína Plíšková na turnaji v Cincinnati
Karolína Plíšková na turnaji v Cincinnati