Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Falešný bratr sexy tenistky utratil milion z jejího konta. Jak to provedl?

Autor: Jan Rochovanský

Hrála o peníze na kurtech a mezitím jí mizely z účtu statisíce. Půvabné tenistce Eugenii Bouchardové (25) provětral bankovní konto cizí muž, který se vydával za jejího bratra.

Kanaďanka už půl roku nevyhrála jediný mač, kvůli čemuž vypadla z první stovky světového žebříku. Pokles zaznamenal i stav jejího jmění. A to nejen kvůli výsledkům.

Když válčila na French Open a Wimbledonu, jistý Solomon Shlomo Azari (24) se začal vydávat za jejího bráchu a do tenistčina hotelu v Miami se ubytoval na » sestřin« účet.

Kanaďanka Eugenie Bouchardová na hráčské party před Australian Open 2019
Kanaďanka Eugenie Bouchardová na hráčské party před Australian Open 2019

Mladík si po dobu dvou měsíců žil jako v pohádce. Stravoval se v tamní restauraci, po večerech vysedával v baru. Celková útrata? Neuvěřitelných 42 tisíc dolarů, v přepočtu 976 tisíc korun! Jenže nic netrvá věčně: Bouchardová si bankovních transakcí všimla.

Když pak člen jejího týmu zavolal na hotelovou recepci, byly dny falešného brášky sečteny. Skončil v poutech.

„Pokaždé, když vešel do restaurace nebo vstupní haly, řekl číšnici, aby vše účtovala jeho sestře,“ stojí v prohlášení policie, která u Azarriho našla kokain a obvinila ho rovnou ze čtyř trestných činů. Nejspíš tak zaplatí za bezplatné hotelové řádění svobodou.