Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cudná tenisová hvězda se rozjařila. Klofla drsňáka s mikrofonem!

Autor: ris

Na první pohled sice vypadá, že je cudnější než jeptiška, ale pozor; zdání klame. Jak jinak si vysvětlit, že dvojnásobná grandslamová vítězka Noami Ósakaová (21) klofla předního zámořského rappera, jenž si přezdívá YBN Cordae (22).

S drsňákem, jehož texty prolíná jedno hanlivé slovo za druhým, se dala stydlivá slečinka dohromady už před několika měsíci. A že to mezi nimi pořádně jiskří, bylo jasné už při nedávném US Open, kde umělec držel své drahé pěsti v jejím boxu.

Tenistka je zkrátka zamilovaná až po uši, což sama potvrdila svým příspěvkem na instagramu. Přidala tam totiž snímek, na němž se blaženě usmívá zrovna, když jí její chlapík s dredy něžně líbá na líbeznou šíji.

Dvojnásobná grandslamová šampionka Noami Ósakaová a její miláček rapper YBN Cordae
Dvojnásobná grandslamová šampionka Noami Ósakaová a její miláček rapper YBN Cordae

„Jsem vděčná, že jsi v mém životě,“ napsala k tomu Ósakaová. „Pokaždé se od tebe učím a inspiruji. Taky mě dokážeš vždycky pobavit. Miluji tě, kluku,“ vyznala se hráčka.

A jejího chlapce si rychle oblíbili i ostatní členové rodiny. Ti jen zírají, jak se jejich Noami v rapperově náručí rozplývá. „Ten úsměv mluví za všechno,“ vzkázala Ósakaové její šťastná starší sestřička Mari.