Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Výměna manželek! Pudilovi frnkla žena, tak klofnul bývalku jejího milence

Autor: nem

Hrabstvím South Yorkshire zní »Půďovo« trylkování: „Pestrý život mám!“ Tak pestrý, že by ho nedala do kupy ani Fan Vavřincová. A že je její dílo: „Taková normální rodinka,“ náramný kousek.

Nejde ani tak o fotbal. Reprezentant Daniel Pudil (33) odkopal v sezoně za anglický druholigový Sheffield Wednesday jen 829 minut, což je docela nuda. Tady kráčí o pikantní výměnu manželek!

Pudil si nabrnknul partnerku chlápka, se kterým mu frnkla jeho paní!

Ale popořadě...

Dan s Verčou se vzali v květnu 2017 na Bali. Loni na podzim se na sociální síti objevily její zamilované snímky s anglickým pilotem Drewem Fletcherem a Daniel Blesku bez špetky zloby řekl: „Já vím. Každý máme svůj život. Dali jsme si pauzu. Už jsme jednu pauzu měli před šesti lety.“

Vysportovaná postava Emmy Fletcherová musí na pány fungovat jako pastička na myši
Vysportovaná postava Emmy Fletcherová musí na pány fungovat jako pastička na myši

A jelikož pauzy je třeba vyplňovat, on na to šel vskutku od lesa. Klofnul brunetku jménem Emma Fletcherová. No jasně, že je to Drewova bývalka! A co si budeme povídat, pánové, ta šťabajzna má něco do sebe. Figuru modelky, ňadra dmoucí, a v očích oheň vášně. Bůh suď, co na to Drew, ale všem to očividně klape.

Včetně dětí, které si evidentně mají kde hrát. „Náš vztah s Veronikou je pořád výborný a děti jsou v pohodě a v pořádku. To je pro mě to hlavní,“ zdůraznil Daniel Pudil.