Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hromadná bitka na baseballu! Bývalý hráč MLB pálkou trefil soupeře

Autor: brm

Na tenhle zápas tamní baseballové ligy ve Venezuele jen tak nezapomenou. Utkání mezi týmy Águilas del Zulia a Caribes de Anzoátegui se v závěru pořádně zvrtlo. Bývalý hráč MLB Alex Romero, kterého trefil míček vyslaný nadhazovačem do zadní části těla, pálkou napadl chytače soupeře, čímž odšpuntoval hromadnou melu.

Neustál to. Venezuelský pálkař týmu Águilas del Zulia Alex Romero, který působil i v největší lize světa Major League Baseball (MLB), napadl během zápasu soupeřova chytače.

Bývalý hráč MLB Alex Romero napadl ve venezuelské soutěži pálkou soupeřova chytače poté, co jej po nadhozu trefil míč do zadní části těla.
Bývalý hráč MLB Alex Romero napadl ve venezuelské soutěži pálkou soupeřova chytače poté, co jej po nadhozu trefil míč do zadní části těla.

Romerův zkrat byl výsledkem napětí mezi týmy, které se během střetnutí stupňovalo. Už v sedmé směně totiž domácí nadhazovač trefil míčkem do oblasti ramene Césara Valeru, který byl v tu chvíli na odpalu, a následovala první hromadná strkanice.

V osmé směně za stavu 13:1 pro Caribes, když už bylo o vítězi prakticky rozhodnuto, přišel Romerův výbuch. Jeho taktéž trefil míč a domácí pálkař se otočil na chytače Gabriela Lina a udeřil ho pálkou do boku a do zad.

Následovala okamžitá reakce a hráči obou týmů, i ti z laviček, se na sebe vrhli a rozjela se hromadná potyčka. Výsledkem bylo devět vyloučení. Celý incident nezůstane bez postihu a samozřejmě se dá očekávat, že nejvyšší trest si odnese právě Romero, který mezi roky 2008 a 2009 odehrál 144 zápasů za Arizonu Diamondbacks.

Po uklidnění situace se duel dohrál a Caribes zvítězili nakonec 13:2.