Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rošťák Limberský má další problém? Jde o fingovanou dopravní nehodu

Autor: ptr

Loni se na Domažlicku údajně odehrála dopravní nehoda, ve které hrálo podle informací Práva jednu z hlavních rolí luxusní Bentley fotbalisty Davida Limberského (36), které ovšem řídil 45letý cizinec.

Ke srážce došlo ve zúženém podjezdu pod železnicí. Za viníka byla označena řidička ve starším Mercedesu, která se přiznala, že nedala Bentley přednost. Když však oba účastníci popsali průběh nehody pro pojišťovnu, tak zřejmě došlo k nesrovnalostem, protože uplatněný nárok na náhradu škody ve výši 813 tisíc nebyl dosud vyplacen.

Státní zastupitelství Právu potvrdilo, že Policie zahájila trestní stíhání obou zúčastněných pro pojistný podvod. V průběhu vyšetřování se totiž ukázalo, že poškození obou vozidel neodpovídá jejich vzájemnému kontaktu v podjezdu.

Není to ovšem jediný problém spojený s tímto vozidlem Bentley. Další pochybení se týká přeregistrování vozidla, které proběhlo bez potřebných dokladů. Převod provedl úředník dopravního odboru klatovské radnice, společně s cizincem, který byl protagonistou i fingované nehody.

Auto přitom stále patří leasingové společnosti a Limberský byl pouze provozovatel.

David Limberský s tímto vozem boural již v roce 2015.
David Limberský s tímto vozem boural již v roce 2015.