Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Prořízlá pusa, zadeček válcuje internet. Slovenská koučka ale skrývá těžký osud!

Autor: ris

Na Instagramu ji sleduje bezmála sto tisíc fanoušků. A další desítky její život monitorují na tajňačku. Není divu; slovenská cvičenka Andrea Magyarová (31) má co nabídnout. Jazyk ostrý jako břitva, k tomu postava jako z kulturistického katalogu, obří prsa a zadeček jako dva česnečky... Osud ale nebyl k svalnaté blondýně zrovna shovívavý!

„Celé dětství jsem strávila v nemocnici,“ uvedla Andrea v rozhovoru pro web extrifit.cz. V devíti letech si prošla peklem. Špitál se stal jejím druhým domovem. „Byla jsem tam zhruba 5-6 roků, z toho půl roku na intenzivní péči, protože mi prasklo střevo a měla jsem 2,5 litru ztráty krve,“ popsala děsivé chvíle.

A právě tehdy se vyprofiloval její charakter; neústupný, nekompromisní. Ať si každý myslí, co chce. „Udělalo to ze mě silnou osobnost! I když si lékaři často nevěděli rady a neuměli mi zastavit krvácení a nemoc, vždycky jsem věřila,“ vzpomíná sexy Magyarová, jež kvůli zdravotním komplikacím dokonce vlastní kartičku ZTP (zvlášť těžké postižení). „Pokaždé, když jdu na vlak, vidím ty udivené pohledy a častokrát se mě ptali, a co pak ti je děvčátko“ smála se dáma, jež dvakrát do měsíce absolvuje biologickou léčbu!

Bikini Fitness Andrea Magyarová umí zaujmout nejen svalnatou postavou, plnými rty a bujarým dekoltem, ale i prořízlou pusou!
Bikini Fitness Andrea Magyarová umí zaujmout nejen svalnatou postavou, plnými rty a bujarým dekoltem, ale i prořízlou pusou!

Jako invalida vskutku nevypadá. A za pozornost stojí i její prořízlá botoxová pusa, kterou si už udělala mnoho nepřátel! „Vždy říkám jen to, co mám na srdci, bez nějakého kalkulu či přetvářky,“ vysvětluje životní filozofii sexy Magyarová, jež rozhodně ví, jak fanoušky zaujmout.

Její odvážné pózy umí mužům v žilách rozproudit krev! „Pokud bych si nefotila zadek, což je mimochodem u bikiny skoro totéž co u kulturisty biceps, tak možná neupoutám tolik lidí. A tihle lidé mi pak často napíšou, že je upoutal můj zadek, ale později že začali číst i moje myšlenky, které jim toho dost daly,“ dodala Andrea.

Pánové, máte ale smůlu. Ona má oči jen pro svého manžela Daniela!