Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nezletilá dcera bývalého reprezentanta prodávala drogy. Hrozí jí kriminál!

Autor: ptr

Dlouhá léta reprezentoval, s Petrohradem vyhrál Pohár UEFA a s ruskou sbornou před dvanácti lety získal bronz na EURO, tohle ale nevychytal. Někdejší gólman Vjačeslav Malafejev (41) musí řešit rodinné trable! Jeho nezletilá dcera Xenie (16) prodávala drogy a hrozí jí kriminál!

Xenie má se svým otcem dlouhodobě napjatý vztah. Je dcerou z prvního Vjačeslavova manželství s Marinou Malafejevovou, jež v roce 2011 tragicky zahynula při dopravní nehodě. O pouhý rok později si její otec Vjačeslav vzal za manželku Jekatěrinu Komjakovovou, jež posléze přijala za své jak Xenii, tak jejího brášku Maxima. Brzy poté se oba dočkali ještě nevlastního sourozence Alexe!

Xenie se ale nikdy necítila součástí nové rodiny. Spory vyvrcholily jejím útěkem z domova! „V posledních letech jsem neměla s rodiči užší spojení. Vydělávám si své vlastní peníze. Mají svůj život a já mám svůj. Nenašla jsem žádný důvod zůstat. Jsou zvláštní. Je jim jedno, s kým se stýkám a s kým trávím čas,“ řekla Xenie pro web rt.com.

Xenie s otcem Vjačeslavem a bratry
Xenie s otcem Vjačeslavem a bratry

Při honbě za obživou se ale dostala do velkých problémů. Za držení a distribuci drog teď extravagantní dívce hrozí až 15 let vězení. Mladá delikventka byla prozatím propuštěna, ale nesmí opustit Petrohrad. Navíc je pod odborným dohledem v místní nemocnici.

Vjačeslav Malafejev strávil celou profesionální kariéru v týmu petrohradského Zenitu, ve kterém nasbíral řadu úspěchů. Je majitelem 4 ligových titulů, ale také třeba Poháru UEFA a Superpoháru UEFA.