Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Blondýna s Vémolou na obřích vykukujících silikonech. Poslala drsný vzkaz!

Autor: ris

Doma ještě ani nevyžehlil průšvih ze Saint-Tropez, kam se i s kumpány vydal na výlet, aby následně vyšlo najevo, že jim při mejdanech sekundovaly sexy kamarádky Adéla s Denisou, teď má bojovník Karlos Terminátor Vémola (35) další důvod k zamyšlení! Jmenuje se Kristhin Gomézová (38), má prsa jako boxovací pytle a do Vémolandu poslala tajemný vzkaz.

„Vždycky dělej to nejlepší, co můžeš. Budeš totiž sklízet, co zasadíš,“ napsala mnohoznačně barcelonská koketa na Instagram. Přes její mamutí hrudník se přitom vypínalo triko s Vémolovou podobiznou. „Dřív nebo později tě karma dožene,“ dodala provokatérka.

Aby Karlos s žárlivou partnerkou a maminkou jejich milované dcerky Lily Lelou Ceterovou (30) měli po večerech nad čím dumat, podkreslila sexy snímek písničkou »Young and Beautiful« od zpěvačky Lany Del Reyovél. „Budeš mě stále milovat, když už nebudu mladá a krásná? Budeš mě milovat, i když nebudu mít nic?“ pěje umělkyně sametovým hlasem.

Kristhin, o které Lela před rokem prohlásila, že je ku*va, má pro starého známého kámoše Vémolu slabost. Nikdy si nenechá ujít chvilku, aby už tak horkou hlavu Ceterové přivedla k varu. Třeba minulý týden, kdy provokativním snímkem popřála »Terminátorovi« k pětatřicetinám. „Happy Birthday, Karlito,“ napsala familiérně. Teď kromě vzkazu poslala i snímek krabice se sladkostmi, kde se vyjímají typicky české pochutiny.

Vajíčko s krtečkem v její ruce jen tálo. No, Lela jí cukrovinky z Česka určitě neposlala...

Karlos Vémola byl proti obřím vnadám španělské kokety na jejím hrudníku miniaturní....
Karlos Vémola byl proti obřím vnadám španělské kokety na jejím hrudníku miniaturní....