Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po uši zamilovaný Beckham a jeho sexy blondýnka: Dvě svatby za 120 »mega«!

Autor: pet

Jedna veselka jim nestačí. Brooklyn Beckham (21), syn fotbalové supestar Davida (45), si svoji nastávající, svůdnou herečku Nicolu Peltzovou (25), vezme hned dvakrát!

Jsou spolu teprve několik měsíců, přesto se hodlají vzít jak ve Velké Británii, tak na slunné americké Floridě. Svatby se ale mají uskutečnit příští rok, až pomine koronavirová krize. A stát to bude pořádný balík, téměř 120 milionů korun.

Půvabná herečka Nicola Peltzová a krasavec Brooklyn Beckham
Půvabná herečka Nicola Peltzová a krasavec Brooklyn Beckham

Že by byla Nicola zlatokopka? Ani omylem! Většinu by totiž měl zaplatit její pohádkově bohatý tatík Nelson (78), jehož jmění dosahuje téměř 40 miliard korun. I proto prý požaduje, aby dcerka a nastávající zeť podepsali předmanželskou smlouvu.

Pozadu s placením ale nezůstanou ani David a Victoria Beckhamovi, kteří prý na svatbu také chtějí přispět. „Oba jsou nadšeni. Cítí, že Brooklyn konečně potkal dívku, která s ním není kvůli slávě ani penězům. Ve skutečnosti její rodinné bohatství zastiňuje Beckhamovy,“ svěřil zdroj britského deníku The Sun.

Zahrnul ji dary!

Na své lásce začínající fotograf Brooklyn rozhodně nešetří. Aby ji pořádně ohromil, koupil zásnubní 4,5-5karátový diamantový »snubák«, jehož cena je odhadována na téměř 6 milionů korun. Prsteny v podobném stylu celebrity přímo milují, Brooklynovu matku Victorii nevyjímaje. „Jsem nejšťastnější muž na světě. Slibuji, že budu nejlepší manžel a jednoho dne i táta,“ vyznal se Davidův syn, který Nicolu o ruku požádal před dvěma týdny