Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odhalení u Schickových tři dny po svatbě: Miminko už je na cestě!

Autor: krm

Sobotní svatba leccos naznačila, teď už je všechno jasné. Fotbalista Patrik Schick čeká se svou milovanou Haničkou prvního potomka! Jeho pohledná novomanželka to prozradila na Instagramu. „Dobrodružství začíná,“ napsala k fotografii, na níž se zřetelně rýsuje rostoucí bříško.

Nešlo si toho nevšimnout. Už třeba svatební fotografie mnohé ukázala. Dokonce i svatební koordinátorka Blesku tajemství nechtěně prořekla, pak se ale hned chytila za pusu a víc sdělit nechtěla. Teď už ovšem nikdo nic tajit nemusí!

Šaty nevěsty byly na obřad střihem záměrně voleny tak, aby bříško ukryly. Ale jak večer pokračoval, Schickova Hanička se převlékla do pohodlného overalu, který dal vzdouvajícímu se životu vyniknout.

Těhotenství prozradil i volný střih šatů novomanželky
Těhotenství prozradil i volný střih šatů novomanželky

Právě o tom svědčí fotografie novomanželů z půlnočního ohňostrojového překvapení, již nevěsta v úterý večer zveřejnila. „Dobrodružství začíná,“ napsala. Obrázek navíc doplnila tajemným hashtagem s číslicí 7. Že by už dokonce sedmý měsíc těhotenství?

Krátce poté ještě přidala další fotku se svým milým, kde společně pózují u moře a fotbalistovo gesto je všeříkající. Brzy se mohou společně těšit na první děťátko.