Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těžký život hvězdy Sparty Neuvirtha: Zničila se mu manželka!

Autor: tav

Téměř prokletý týden má za sebou zpěvačka a herečka Karolína Neuvirthová (28). Žena hokejového gólmana Michala (32) si nejprve zlomila pravou nohu a poté přišla i o tři osmičky.

Chystala se na další pracovní den. Jenže hned ráno přišel nešťastný krok. „Šla jsem do auta a na našem chodníčku jsem šlápla na kámen, po kterém mi noha sjela,“ popsala Neuvirthová nehodu pro Blesk. Následoval přejezd na Bulovku, kde dostala sádru.

„Budu ji mít 5 až 6 týdnů,“ dodává sestra vyhlášeného bijce Radka Gudase (30). O pár dnů později jí navíc zubař vytrhl tři osmičky. „Noha je horší, zuby za dva dny už bolet nebudou,“ směje se Karolína. Šikovný muž Manžel Michal, hokejový brankář Sparty, tak musel doma víc pomáhat.

Třeba čapnul vysavač. „Je fajn vědět, že zastane všechny funkce, když se mi něco stane,“ má Karolína radost. Pozitivně vnímá také fakt, že nešťastné zranění nenaruší program její dětské show Karol a Kvído. „Máme štěstí, že jsme během dvou měsíců natočili 10 videoklipů a k tomu i 10 naučných videí,“ podotkla.

Hokejový brankář Michal Neuvirth a jeho láska, zpěvačka Karolina
Hokejový brankář Michal Neuvirth a jeho láska, zpěvačka Karolina